Thursday, July 31, 2014

Nožice na štiklice i u ženski provod (čak i nakon totalno bezveze dana - trikovi)

zenski-provod

Alfa i omega svakog ženskog partijanja je žensko prijateljstvo. Ako se frendice dobro ne kapiraju i nemaju slične zamisli kad je provod u pitanju,
odmah da vam napišem - od provoda ništa. A podrazumeva se da svaka ekipa ima svoju krejzi ideju kako "potrošiti" noć na najbolji mogući način, tako dobro, da naredni dani budu prepunjeni energijom koja pršti na sve strane.

Pod uslovom da ste neke radove odradile ranije, a tu pre svega mislim na depilaciju, korekciju obrva, solarijum iiiii taj poduži spisak, preostaje vam samo da napravite odličan temelj za vrhunsko raspoloženje. Jer ako baš i niste bili fanovi definicija iz udžbenika, ovu morate zapamtiti:

***Kvalitet provoda je srazmeran kvalitetu raspoloženja. Funkcioniše i obrnuto. :)

Kako postići sjajno raspoloženje, čak i nakon totalno bezveze dana???
 
Beauty sleep

S obzirom da smo većinski skloni tome da završavamo stvari u poslednji tren, stalno negde žurimo, kukamo kako nemamo vremena, želimo maksimum od 24h... Verujem da ćete ovaj savet preskočiti više puta, ali ako postoji iole verovatnoća da pronađete rupu u vremenu za jednu dremku ili duboku joga relaksaciju pred izlazak, to će vas u potpunosti preporoditi i sa lica skloniti sve borice koje vam je naneo dnevni život, faks ili poslovne obaveze.

Bićete rifrešovane, samim tim i bolje raspoložene, a onda će vaša dobra energija privlačiti druge dobre vibre...

Makeover

Desilo mi se X puta da u glooovi osmislim šta ću obući i budem tako ushićena kako će to sve dobro da se uklopi. Samouvereno sa takvom mišlju uopšte ni ne isprobam kombinaciju do pred sam polazak. I šta se onda desi?! Obučem se i shvatam da sam par dana živela u žešćoj iluziji da je to dobitna kobinacija za petak veče. Sve padne u vodu i moram u poslednji tren da navučem nešto, već provereno, ali to znači i već viđeno. Izvucite pouku iz moje pričice i sve lepo isprobajte na vreme. ;)

U stil se ne mešamo i gotivimo ih sve, samo kad je to sve super uklopljeno. Gotivimo i one koje ne izlaze dok svaka dlaka nije na svom mestu, i one koje neguju stil - "ovog momenta sam ustala iz kreveta i krenula u grad" i one koje vole da menjaju stilove s vremena na vreme. Bez obzira koji stil da odaberete, šminka (obično malo jača - večernja) i frizura treba da ga "isprate". Kada se potpuno namontirate i budete zadovoljne svojim likom u ogledalu, dižete sebi raspoloženje bar za 50%.

devojka-pije-vino


Warming-up

Šta može biti dobra uvertira pitanje je sad?! Krenimo od klasike koje jednostavno neće izaći iz mode nikada. Kafica i tračeraj sa frendicama, komentarisanje tipova i  simpa porukanje. U pozadini obavezna seksi mjuz, na stolu čaše sa odabranim napitkom, i puno jastučića za udobno smeštanje. Nekoliko objavljenih selfija će zasigurno zagrejati situaciju na fejsu, čisto da vide ostali šta propuštaju. A ja toplo preporučujem i slušanje ploča, kao i razmenjivanje garderobe, koja je užasno zabavna i o kojoj ću podrobnije u nekom drugom javljanju. :)

I šta sad? Pa sad je red na vas! Krenite u život, izlazak, partijanje, zezanje... I ludo se provedite i ovaj put, i svaki put, pa nam sutradan u komentarima napišite kako to izgleda kad se vi dobro provodite. ;)

Kako biste lakše pratile sve što iz dana u dan pripremamo za vas, lajkujte nas na fejsu >>> Devojačko Veče i Ženski Provod

No comments:

Post a Comment