Tuesday, July 29, 2014

Uradi sama - Organizacija najbolje devojačke večeri ikada!

organizacija-devojacke-veceri
Pravilo za devojačko veče je što luđe to bolje! Još luđe i još luđe, toliko ludo da ne može bolje. E to je prava mera za provod i samo tako devojka može dostojno da se oprosti od njenog devojačkog života, a frendice će joj sa zadovoljstvom pomoći u tome. ;)

Da se razumemo, ne mora to biti samo veče... Ako ste devojke sa bujnom energijom, a još pritom odlično podnosite sve što provod sa sobom nosi, počnite sa partijem još tokom dana. Napravite uvertiru i zagrevanje, kao pred bilo koji ozbiljniji trening. Jer ovde se radi o ozbiljno dobrom zezanju. Onda šaltajte u treću, četvrtu i vozite do jutra!

1. Devojačko veče i venčanje u jednom vikendu, neeee!

Ovo je zaista prvo i osnovno pravilo - Devojačko veče nipošto istog vikenda kada je venčanje. Mamurna mlada sa podočnjacima, bez obzira koliko da se dobro provela, neće biti reprezentativna pa ni sa tonom perfektno nanesene šminke. I na kraju krajevu ili početku početaka, ona neće biti u stanju da se zeza i provodi u fulu na svojoj rođenoj svadbi! Osim ako nije kalibar. :)


2. Napravite pakleno dobar plan

Da li plan pravi mlada, kuma, ili sve devojke zajedno, ko god da ga pravi treba da ispoštuje pre svega mladine želje, ali naravno sa elementima iznenađenja i malih obrta kao u nekom filmu koji vas drži sve vreme prikovanim za fotelju. :) Ako mlada ne zna baš uopše šta je očekuje, vi je dovoljno poznajete i znate šta za nju predstavlja partijanje, šta bi joj odgovaralo, šta bi je oborilo s nogu.


dugme-za-sampanjac


Izneću vam ideje drage moje, a vi ćete neke od njih povezati sa vašom budućom mladom ili neka se mlada poveže sama. :) Dakle, dobra stara kućna varijanta sa mogućnostima karaoke partija, limuzina i striper i klub, mini-bus koji će vas voziti iz kluba u klub, akcija splavarenje, mini vikend u evropskom gradu (preko kupona), spa vikend... Mesto dešavanja takođe može biti gradska plaža, neki fenomenalan vidikovac, grad slučajno odabran na karti...itd. itd.

Devojke, pomozite kumi ili onoj koja je preuzela ulogu glavne organizatorke. Kada svaka dobije zadačić, biće to zaista zadačić, a ne lista zadataka koja već na prvi pogled može da smori ako bi samo jedna od vas trebala da obavi sve. Ne želimo odustajanje i neispunjavanje poslića koji će provod učiniti brutalnijim, interesantnijim, luđim i svim ostalim, zar ne?!

3. Neka veče bude tematsko

Devojačko veče bez teme je kao i svako drugo veče i izlazak. Nema šmeka, verujte mi na reč. Tema je okosnica, tajni sastojak, pojačivač svih čula. Može to biti šta god - disko, dugine boje, retro, zečice, iste majice sa fani natpisima, baloni... sijaset je tu predloga. Samo treba da odaberete jednu i da je ispoštujete sve. Kad se ubacite u fazon teme, nećete želeti da skinete to sa sebe narednih 5 dana. :D


tematsko-devojacko-vece


4. Isfazonirajte veče detaljima

U skladu sa temom se dalje biraju detalji, poklončići, bedževi, peruške i sve što će veče učiniti živopisnim. Bićete primećene gde god da se nađete, a jedna među vama najviše od svih - buduća mlada sa tijarom, velom i lentom koje će dobiti za poklon i super uspomenu. ;) Biće joj to sjajna generalna proba za venčanje kad će opet biti u centru pažnje svih prisutnih.

Sve vreme o tome šta obući... a gde je hrana u ovoj priči?! Iće mora pod ruku sa pićem. E pa i hrana stiže na dnevni red, a takođe može biti odlično uklopljena u temu. Simpa sendvičići, ludi keksići, pop kejkovi i kap kejkovi... Možda neka luda torta? Što da ne, sve može, ali je u svakom slučaju hrana važan faktor. Neću se praviti pametna, svi znamo zašto.

keksici-za-devojacko-vece5. Fotkanje - MUST HAVE

Sve ovo o čemu vam pišem i onaj puki provod posle mora pratiti konstantno fotkanje! Dakle jedna tačka gore pomenutog plana treba da bude i ugovaranje profi fotografa. Zašto fotograf, zašto ne jedna od vas? Pa samo zato što će ta jedna biti žrtveno janje, pola toga će propustiti podešavajući objektiv kako bi vi ostale izgledale što bolje. Ovo se ne odnosi na selfie fotke, podrazumeva se da se morate po koji put i sami škljocnuti. Suma sumarum, sve tako zajedno na gomili kad se skupe, te fotke će vam biti najdraža uspomena jer ćete moći da se prisetite svakog ludog i smešnog trenutka.

6. Dobar početak i još bolje zagrevanje

Dobar početak su svakako šminkeraj i frizeraj. Sve curke na jednom mestu, uz kaficu i po koji trač, jedna po jedna na rotirajućoj stolici za šminkanje, a onda i friziranje. Šta možete poželeti bolje od toga! Mlada će svakako iskoristiti ovu priliku kao generalnu probu šminke i frizure za venčanje, a ostale devojke mogu isprobati nešto što inače nikada ne bi furale. Kada su sve devojke spremne, sve se završava rečima poznatog hitića - "Reci mi lepa si." :D

Šta može da bude zagrevanje, a da se pritom (ne) misli na alkohol. Dobro zagrevanje može biti na plaži. U tom slučaju prethodni pasus sa šminkom i frizurom čitate nakon ovog. :) Zezanje kraj vode, brčkanje, odbojka i razgledanje frajera mogu prilično da zagreju. 


devojacko-vece-na-plazi


Ako je zagrevanje u kućnom ambijentu, zajedničko spremanje gore pomenute torte može takođe da vas super oraspoloži i zagreje, možda čak i bukvalno pored rerne. Ne zaboravite lizanje filova i šlaga. ;) Nakon toga možete preći na igrice, igrice su zakon! Donose toliko bezobraština i smeha sa sobom. U početku ćete se možda nećkati, ali kad počnete navući ćete se sigurno i neke od njih igrati do kraja večeri.

7. Provod do sutra


devojke-igraju-na-sanku


O samom provodu ne moram da vas savetujem, odavde znate i same. :) Neka će završiti na šanku, neka pod stolom, a neka će biti toliko zlatna da vas sve na kraju skupi i bezbedno otpremi kući. Drage moje, sada ste ful naoružane za taj dan i to veče... Neka partijanje zvanično počne! :D

Kako biste lakše pratile sve što iz dana u dan pripremamo za vas, lajkujte nas na fejsu >>> Devojačko Veče i Ženski Provod

No comments:

Post a Comment