Sunday, August 24, 2014

Sestrinski pakt

najbolje-drugarice-zauvek
Najbolje prijateljice zauvek, u svakoj prilici i neprilici!

Znam da ste godinama najbolje drugarice, maltene sestre i da se jako dobro kontate... Imate neke svoje prećutne dogovore za određene situacije, ali mislim da ih ipak treba izneti javno i negde zapisati, na primer na
ovom zgodnom mestu pobrojati. :)

Sestrinski pakt sadrži najmanje 5 stavki koje uvek i u svakoj prilici moraju da se podrazumevaju i najbolje drugarice treba da ih se pridržavaju. Vi slobodno u komentarima dodajte još nekoliko koje sam propustila, a važni su za žensko prijateljstvo. :)

1. Ako ste krenule u provod sa idejom da pijančite, jedna uvek mora ostati trezvenija i iskontrolisati situaciju koliko-toliko do kraja večeri. Ako se obe sravnite sa zemljom, nećete se dobro provesti, garantujem!

2. Ne promovišemo pijanstvo, ali s obzirom da je blago rečeno česta pojava, u slučaju žešćeg pijanstva, drugarica ne sme da ostavi drugaricu sa nepoznatim tipom. Nikada i ni u kojem slučaju! Ako se joj se pomenuti dopada, neka razmene telefone pa neka sutra, kad osvane novi, uglavnom mamurni dan ugovaraju dejt.

3. Drugarice treba da smisle tajnu šifru koja će značiti - Ovi smaraju, 'ajmo odavde. To može biti neka obična rečenica ili fazon.

4. Ako je jedna drugarica zainteresovana za lepog, slatkog, visokog... itd. dečka, ova druga nema tu šta da traži. Znači - Nema skidanja tipa najboljoj drugarici.

5. I nema vožnje u pijanom stanju. Ovu stavku bih mogla da potkrepim gadnim fotkama saobraćajki, ali neću, nije ni vreme ni mesto. Svi znamo kako izgledaju. Dakle, taxi, javni prevoz...

No comments:

Post a Comment