Friday, September 5, 2014

Raskinula si sa dečkom - Kako u provod?

druzenje-devojaka-kod-kuce

Da li samo posle nekoliko meseci ili par godina, bez obzira koliko je veza trajala i šta se desilo, ljubav je ljubav, a
raskid je raskid i ipak treba vremena da se srce oporavi, a raspoloženje vrati. Puno je tu pomešanih, uglavnom groznih osećanja i zato ne može sve da se završi na onome: Klin se klinom izbija. Jer ako se svaki tvoj izlazak pretvori  u potragu za odgovarajućom zamenom i onda se kući vratiš sama, možeš samo još više da se ubedačiš. Upinjanje ne vodi nikuda, moraš se prepustiti.

Nešto se ipak može učiniti...osim prejedanja i šopinga. :) Korak po korak i vraćaš se u život, a to znači provod.

Prve dane nakon raskida je preporučljivo da budeš sa svojim najboljim drugaricama jer je bar jedna od njih sigurno prošla kroz gadan raskid i zna da razgovara sa tobom i zna tačno kakva ti podrška treba. Takođe, preporučljive su dnevne varijante, šetnjice, vožnje bicikla, kafenisanje, plaža, sve u svemu blejanje sa frendicama. Verovatno ćeš pokušati tugu da "ispereš" čašicom alkohola. On može biti dobar saveznik za trenutni zaborav i opuštanje, a loš kad osvane novi dan.

devojka-za-sankom

U sledećoj fazi, nakon 2-3 nedelje, dobro prekopaj telefonski imenik i pronađi ljude za koje pouzdano znaš da će te napuniti energijom i da su uvek u nekom zujanju po gradi ili nekoj dobroj zezi. Nemoj ih previše gušiti svojom pričom, samo pusti da te "podignu" svojim raspoloženjem.

E a nakon toga, kad već prođe dovoljno vremena, nastupa period kada bi trebalo da prihvatiš svaki poziv u grad, žurku, druženje, izložbu, bukvalno prihvatiš sve i gledaš da si što manje kod kuće, a što više u društvu. Upoznavanje novih ljudi dovodi do upoznavanja još novih ljudi, a neki od njih će ti stvati novi osmeh na lice. :)

I onda opet počinješ da sijaš i da privlačiš...

Uostalom...

majica-sa-natpisom

Ako želite majicu sa natpisom, pišite nam >>> klikdevojackovece@gmail.com

No comments:

Post a Comment