Wednesday, October 15, 2014

Bitan je kvantitet!

devojke-proslavljaju-devojacko-vece-napolju
Ova igra ima tri funkcije. Prva je da devojačko veče ili dan budu zanimljiviji (hehe, znam da znate to ali mora se ići redom). Druga, podjednako bitna je da pobednica dobije
neki poklon (koji devojke prethodno pripremaju i sve ga naravno žele za sebe, dakle mora biti nešto posebno). Može i mlada da pripremi taj poklon i da on bude iznenađenje. (Ne verujemo da bi bilo ok da mlada pobedi, šta će njoj potpisi, brojevi i slično? Ona je svoje odradila.) I dolazimo do treće funkcije gde se pominje omraženi kvantitet :D a u našem slučaju se radi o mogućnosti da slobodne devojke ili zauzete devojke koje nisu zadovoljne svojim zauzećem, upoznaju što više muških primeraka, možda i koji broj telefona da namaknu, a uz sve to i malo vežbaju startovanje. 

Ono što je uslov jeste lepo vreme, a ostalo ne može biti jednostavnije. Nabacite obične bele ili kakve god želite majice koje će služiti da na njima skupljate potpise. Logično je da, u cilju veće atraktivnosti ove igre, majice treba da budu uz telo. ;) 

Odete na neko lepo mesto gde defiluje dosta mase, beogradski predlozi su: Kalemegdan, Ada, kej... a novosadski: Tvrđava, kej, Štrand ali i centar, Spens, što da ne. U komentarima dodajte predloge za vaše gradove. (Zašto? Pa da pomenuti muški primerci saznaju kuda treba da se motaju. :D) 

Raziđete se, u parovima ili pojedinačno, zavisno koliko jako želite da se borite za poklon i koliko vam je duh takmičarski. Takođe, parovi mogu biti jedna srećno zauzeta + ona koja se takmiči. Ne znači da ova prva ne treba da se takmiči, na vama je da precizirate pravila igre. 

Kad priđete frajeru, objasnite da je u pitanju takmičenje, da je devojačko veče u progresu :D (možete čak i da imate nešto poput ovoga:)
stiker-za-devojacko-vece
osmotrite ga usput, izezate se, ako vam se ne sviđa kažete da morate da nastavite sa borbom jer je u igri ekstra poklon, ako vam se sviđa, potrudite se da zapamtite koje je njegovo ime među hrpom... Ma šta ja više pričam... :D

Naslovnu fotku zajmili od customink.com

No comments:

Post a Comment