Wednesday, October 15, 2014

Sve smo mi pomalo veštice

devojacko_vece_noc_vestica
Sledi nam događaj koji smo "pokupili" sa zapada, od preko bare, pa što ga ne iskoristiti u svrhe devojačke večeri i upotrebiti neiscrpnu
količinu detalja, kako biste što upečatljivije obeležile početak dražesnog braka, gde ćete barem ponekad biti nazivane vešticama. Znate, u onim momentima kad nećete da ispunjavate bračne dužnosti ili kad tokom PMS-a džangrizate više nego obično. 
Noć veštica nekada je imala daleko drugačiji oblik i ne potiče od mućkanja napitaka kako bi snajka otrovala svekrvu i obratno, već potiče drevnih Kelta, koji su 31. oktobra označavali kraj sezone žetve, organizujući festival na kom su se maskirali kako bi oterali zle duše, a usput slavili uspešnu godinu i pripremali se psihički za mračni period koji sledi, a koji nas i danas smara, a to je zima.
Ali bilo kako bilo, istorija nam nije toliko bitna u ovom momentu, bitan je povod za slavlje i pravljenje gužve u gradu, te vam iznosimo neke od ideja koje bismo mi iskoristile na našoj devojačkoj ukoliko bismo se istripovale da ona bude vezana za ovaj događaj. Zašto ne spojiti dva povoda i super se provesti?
Naravno jasna je stvar da nije potrebno devojačko da bi se i ove godine pozabavile maskiranjem i otišle u dobar ženski provod sa frendicama i usput pokupile nekog zgodnog zombija. :D

devojacko_vece_noc_vestica_mlada
devojacko_vece_noc_vestica_izlazak
devojacko_vece_noc_vestica_dekoracija

devojacko_vece_noc_vestica_dekoracija

devojacko_vece_noc_vestica_dekoracija_bundeva

devojacko_vece_noc_vestica_dekoracija

Svakako da za ovakav povod treba i prikladna pozivnica.
devojacko_vece_noc_vestica_pozivnica
A ovde počiva tvoj samački život :D
devojacko_vece_noc_vestica_torta
Čaše sa nalepnicama su neizostavan detalj...
devojacko_vece_noc_vestica_nalepnice_za_case
A možete i servirati razne otrove (šljivovicu, prepečenicu, lozu...) :D
devojacko_vece_noc_vestica_serviranje_alkohola
Detalj koji će naši dragi budući partneri gledati makar jednom nedeljno... Zamislite kako se isprepadaju kad nas vide ovakve.
devojacko_vece_noc_vestica_ideje
A ono što smo mi planirale da napravimo i makar jednom profuramo, ako ništa drugo u intimnoj atmosferi, mimo pogleda po gradu, su fenomenalne "papir mašeom" dorađene cipelke.
devojacko_vece_noc_vestica_cipele

No comments:

Post a Comment