Friday, November 14, 2014

SPA-tastičan devojački dan kao uvertira za devojačko veče

Pripreme za venčanje, kao što mnogi već znaju, a neki su samo čuli, umeju da budu krajnje stresne. Problemi se pogotovo mogu javiti ako
su neke stvari ostavljene za poslednji momenat ili ako u samom finišu izađe na videlo da neko nije ili nije na pravi način ispoštovao svoj deo dogovora... razloga i situacija za nerviranje ima više nego dovoljno. 

Ukoliko je organizacija venčanja prepuštena profesionalcima, buduća mlada je i u tom slučaju glavna koja prima informacije, odlučuje, isprobava, brine (pa makar o tome da li će pasti kiša, da li će ples biti izveden bez greške, kako će napraviti respored sedenja, da li će se kum previše napiti, da li će rođaci koji su posvađani napraviti incident... vidite, mogla bih da nabrajam do kraja stranice).

Lepotu na dan venčanja neće moći ni sva profesionalna šminka, ni sva vaša sreća da nadomesti ako su umor i iscprljenost prisutni u svojoj punoj snazi.

Obrni okreni buduća mlada zaslužuje jedan dobar refresh pred svadbu. Ne samo da zaslužuje, to bi trebalo od starta da bude stavka u budžetu i prisutno na to do listi. Jedan dan u spa centru, mnogo li je, kako finansijski tako i vremenski, u poređenju sa svim ostalim što je plaćeno i odrađeno?

Ovaj momenat naravno može biti organizovan i na jedan još bolji, zanimljiviji i na kraju krajeva, više opuštajuć način. Sve ste već shvatile drage moje buduće mlade i njihove drugarice (ko god da čita), a koja će na sebe da preuzme organizaciju, u to vam se nećemo mešati. :) Samo ćemo kroz par fotkica da vam udarimo čežnju. :D

A zna se šta treba da sledi posle ovakvog dana - nezaboravno devojačko veče! ;)Kako biste lakše pratile sve što iz dana u dan pripremamo za vas, lajkujte nas na fejsu >>> Devojačko Veče i Ženski ProvodNo comments:

Post a Comment