Friday, January 16, 2015

Party LookBook: Partijajte u stilu Tamare Kalinić

Tamara-Kalinic-The-Glam-and-Glitter-outfit-za-devojacko-vece

Kao i uvek kad započinjemo nešto novo, uzbuđene smo jako. :D Sad još više jer našu novu rubriku ***Party LookBook*** otvara jedna sjajna modna blogerka, naša sugrađanka koja je sada, zahvaljujući svojoj velikoj hrabrosti, posvećenosti i talentu, bukvalno osvojila svet.
 

I to nije kraj našem radovanju! Njen blog nosi naziv koji se nadasve uklapa u našu viziju ove rubrike pa ćemo to shvatiti kao dobar nagoveštaj. :) 

Drage devojke, posetite The Glam and Glitter i uživajte u prefinjom odevnom i životnom stilu Tamare Kalinić.

Teško je bilo odlučiti se pa je ipak prevagnula kombinacija koja je apsolutno savršena za devojačko veče. Suknja od tila je definitivno hit, kako u poslednje vreme, tako i kao must have komad za devojačko veče. Kako za buduću mladu, tako i za ostale devojke. Naravno, ovakva kombinacija je pogodna i za svaki drugi izlazak kada želite da se osećate lepršavo i zavodljivo, pogotovo u ovo prelazno vreme kad se pomalja proleće pre roka pa je kožna jakna savršena za ulogu "nečega za nabaciti" dok se atmosfera ne zagreje. :) 

Zajedno sa velikim svetskim brendovima koje Tamara u momentu slikanja nosi, lepršavu i zavodljivu suknju od tila, potpisuje verovatno svima vama već poznata, Zorannah, tako da je ovo zaista sjajan outfit za naš početak jer "ako se po jutru dan poznaje"... :) 

Svaka od vas može u sopstvenoj režijij da postigne stajling sličan ovom, što je jel, veoma bitno. Kožne jakne i majice sa printom su već duže vreme in i verujem da ih mnoge od vas već poseduju u svojim kolekcijama. Nabavite suknju od tila u boji po vašoj želji (ako je već nemate) i odaberite torbu klasičnijeg dizajna, verovatno mnoge devojke imaju bar jednu. Pa uz sve to, cipele i ne moraju biti ovako "besne". :D 

Tamara-Kalinic-The-Glam-and-Glitter

Tamara-Kalinic-The-Glam-and-Glitter

Tamara-Kalinic-The-Glam-and-Glitter

Photo by: Chloe Sterk

SKIRT-ZORANNAH
SHIRT-KUPI LUX
BAG-PRADA
SUNGLASSES-ANNA DELLO RUSSO FOR HM
SHOES-VALENTINO
BRACELETS-TOPSHOP
WATCH-HERMES


No comments:

Post a Comment