Tuesday, June 9, 2015

Da li pristajete na jedno preludo devojačko veče? DA!

devojacko-vece

Izgovorite to DA pre onog drugog zvaničnog! :) Mi ćemo vam navesti sve dobre razloge da
napravite devojačku feštu za nezaborav i nagovoriti čak i one koje na takav provod gledaju kao na neku novotariju koja je odjednom postala trend!

1. Da se razumemo, jeste devojačko veće postalo pravi trend poslednjih godina i stoji da to devojke nekada nisu praktikovale, ali nisu takođe ni sijaset drugih stvari poput aplikacije na mobilnom telefonu koja ih obaveštava o plodnim danima. ;) Dakle, nema to veče ili dan (što da ne), veze sa pomodarstvom već sa još jednom prilikom za provod i sa neraskidivim ženskim prijateljstvima. A tome uvek treba reći DA!

devojacko-vece-na-plazi


2. Onda dolazimo do sledećeg pitanja: Pa mi se sjajno provodimo svakog vikenda, zašto bi ovo bilo nešto drugačije? E pa moglo bi biti, itekako! Sumnjamo da se svakog vikenda može okupiti toliko devojaka baš radi tebe. Budi u centru pažnje, neka te obasipaju pažnjom i pa poklončićima... ;) I još nešto, u običnim izlascima (čast izuzecima) sigurno niste biste bile toliko opuštene & otkačene kao što je to slučaj na devojačkim večerima. To su nam potvrdile mnoge devojke, a doživele smo i lično, nije da nismo. ;) I osim toga, nije za dž. nastao onaj natpis - Ono što se desi na devojačkoj večeri, ostaje na devojačkoj večeri! :)

3. Budžet ne sme da bude prepreka! Koliko god da je ograničen, ako se sve vi zajedno potrudite i svaka da mali delić sebe, zezanje je zagarntovano jer osnova dobrog zeza definitivno ne mora biti keš, ali mora biti dobra energija i super raspoloženje! Jedna neka ustupi svoj prostor, druga devojka neka se pobrine za mjuz i sve obožavane stvari i pesmice, igrice vam poklanjamo mi, a kulinarka među vama neka zgotovi neke slatke zalogajčiće. Preostaje samo piće i poklončić za mladu (koji takođe može biti handmade) i žurka može da pone!

medenjaci-za-devojacko-vece


4. Ako su vam devojačke večeri postale pomalo izlizane, to je zato što zamišljate uvek isti koncept, a to je uglavnom bančenje u kafani/klubu. A pregršt je drugih ideja u opticaju. Krenite na vikend sve zajedno... Sad bar postoje kuponi preko kojih ćete ostvariti odlične popuste. Provedite jedan SPA dan sa sve masažama i mackanjem i trackanjem. Napravite izlet u prirodu i još po mogućstvu, učinite to na biciklovima do neke prve vikendice gde sledi nastavak. Krenite na neki dobru vinsku turu ako ste ekipno ljubiteljke vina. Do trećeg podruma se računa u uvertiru, posle trećeg već počinje provod! :D Ludirajte se ceo dan na bazenu ili gradskoj plaži uz osvežavajuće alkohole napitke i obavezne pištolje na vodu. Iznajmite jahtu i partijajte u luksuznom stilu!

devojacko-vece-na-jahti


5. A za one koje nemaju vremena da se posvete organizaciji iliti pretrazi po netu, i manjak ideja, mi ćemo pomoći da ostvare sve u najkraćem mogućem vremenu i sa gotovim rešenjima. U duhu novog vremena, sve je na KLIK! :) Zato za sve neophodne sitnice, uključujući outfit iliti majice za devojačko veče, medenjake, nalepnice za čaše, tijaru i veo, maske i ostale MUST HAVE stvarčice, samo klik na >>>>>ŠOPING ZONA

No comments:

Post a Comment