Thursday, July 28, 2016

18+ modlice za: *uradi sam* najluđe keksiće za devojačko veče - iznenadi drugarice!!!

Devojačko veče je proslava koja zaista dozvoljava nejviše ludiranja, sigurna sam da će se i momci složiti sa time. Oni manje ljubomorni. :D Na sajtu devojackovece.com možete naći veliku ponudu "pomoćnih sredstava" za partijanje, sve u cilju: zezaj se koliko te mašta nosi. :) 

Za vas, drage naše posetiteljke, ponovo nešto novo od nas, 100% originalno, nešto totalno simpatično i simbolično, a zna se koji su simboli devojačke večeri. ;)

Kao što smo već napominjale, uz pićence valja uskladiti i mezence kako bi se što duže ostalo na nogama i po mogućnosti đuskalo. Može ga neko pripremiti za vas, a možete ga pripremiti i same. Za recept ćete se verujem lako snaći, slatko/slano, u to vam se ne mešamo. Bitno je da se možete zabaviti i dok pripremate i da se dobar rezultat može postići bez mnogo muke i veštine

Modlice koje će vam to omogućiti možete i same kreirati, samo javite kakav oblik, natpis, detalje... želite i modlice stižu za par dana.

personalizovana-modlica-za-slatkis-za-devojacko-vece

modlice-za-slatkis-za-devojacko-vece-penis

modlice-za-slatkis-za-devojacko-vece-bingo

modlice-za-slatkis-za-devojacko-vece-bride

modlice-za-slatkis-za-devojacko-vece-team-bride


Ako ih želite, pišite nam na klikdevojackovece@gmail.com ili zovite 060/425-2410.

Cene su:

1) Komplet sekač+utiskivač (Sexy konobar, Sonja nam se udaje (bilo koje ime ili bilo koji natpis po želji), Bingo!, Bride, Team Brde) - 500 din komad.

2) Set Veseli penisi - 600 din set.

***Posetite fb stranicu Modlica***
1 comment:


  1. Hello there! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm having difficulty finding one? Thanks a lot! msn hotmail sign in

    ReplyDelete